In commercialization
Work started
Immediate delivery
Work finished
Price from 338.000 €
Surface from109,50 m2
Bedrooms 2-3
Bathrooms2-3
Request more information

Noray

Des d’AEDAS Homes t'oferim 84 habitatges per a totes les necessitats –de 2 i 3 dormitoris, a més de dúplex de 3 dormitoris amb altell– molt a prop del centre de Girona.
Combinant a la perfecció les tendències d'avantguarda i l'elegància que caracteritza als projectes d’AEDAS Homes, la promoció Roget aconsegueix que et sentis orgullós de la teva casa fins i tot abans d'entrar en ella. Les façanes mantenen l'estil arquitectònic contemporani amb un acabat de tons clars combinat amb zones de tons foscos, mentre que la base s'ha concebut amb un sòcol que permet a l'edifici assentar-se suaument. Qui va dir que la bellesa només està a l'interior?

Descobreix Roget

Equipment

EXCELLENCE, INTEGRITY, RESILIENCE, CREATIVITY, PASSION

03_Roget
iStock-480165036

Living in Girona is quality of life

La teva nova casa es troba en el barri de Montilivi, a l'est de Girona. Aquesta zona, totalment consolidada, és ideal per als qui busquen residir a només 15 minuts del centre històric gironí. A Roget gaudiràs dels avantatges que suposa viure al centre de la ciutat: es troba a un pas de l'Avinguda Lluís Pericot i de l'Eixample de Girona, i compta amb una comunicació excel·lent amb l'AP-7 que condueix a Barcelona i amb la C-65 que connecta amb tot el Gironès.

TRANSPORT
Bus

Bus station

Roads

AP7 , A2

Airport

Girona

Train

Estació de Girona

Check your options using our financial simulators

Request information
Can we call you?